Seleccionar página

Estreno nova web, desitjo que us agradi! Aprofito per presentar-me una mica:

Després destrossar a base d’enregistraments dues càmeres Sony Video8 a mitjans dels 90, els de casa tenien clar el meu futur. Així va ser com el 2003, acabada d’estrenar la majoria d’edat, començo la meva formació acadèmica en direcció cinematogràfica al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC), completant els meus estudis com a tècnic superior en imatge l’any 2008.

Acabada la meva formació, treballo com auxiliar de càmera per Diagonal TV en sèries de TV3 com: Ventdelplà, Infidels o Kubala Moreno Manchón.

Cal destacar la meva faceta com a productor i editor de videoclips, entre les quals destaquen bandes nacionals com NunneryExxasens, El tercer semestre o Nonimage. El març de 2017 vaig realitzar el curtmetratge “El nét”, basat en el microrelat amb el mateix títol del llibre Històries de butxaca. Aquest curtmetratge rep el 1r premi en els festivals del Tormo (Castelló), Sales dels infants (Burgos), i Cadalso TV, i nominacions en festivals internacionals a Itàlia, Argentina, França o Polònia.